Velkommen skal du være!

velkommen cropped

Velkommen til vår nye blogg!

Det du har foran deg nå er første avsnitt i det som forhåpentligvis blir et langvarig og populært prosjekt. Puskas, Katten og Han Der Berg skal dele av sine tanker! Vi vet vel egentlig ikke helt hvordan det startet, men trolig var det skjitsnakk som balla på seg, før vi fikk for oss at det også kunne være underholdende for andre, så nå gir vi det en prøve.

Tema for bloggen er ting vi er opptatte av. Fotball, øl og musikk er interesser vi ser for oss at vi deler med såpass mange andre at det kan være liv laga å snakke om det også. Det blogges jo til og med om pjoning (varm takk til Torfinn Østlyngen, som lærte oss hva det er) og noen av de best betalte bloggerne i landet skriver faktisk om ingen verdens ting. Da tror vi at vi har godt grunnlag for en viss suksess iallfall.

Navnet på bloggen lurer du kanskje på, og når sant skal sies, det gjør vi og.

 

Bloggen vil i hovedsak bestå av to hoveddeler, sporadiske blogginnlegg, og sporadisk podcasting. Det vil si at om du finner det vi finner interessant interessant, bør du sporadisk komme innom denne sida og se. Du kan følge oss på facebook, og sikkert andre plattformer etterhvert også. Da kan det hende at vi minner deg på det, når vi publisert noe. Navnet på bloggen lurer du kanskje på, og når sant skal sies, det gjør vi og. Vinyl Og Røvere, det gir jo ingen mening, samtidig klinger det så godt, og vinyl liker vi jo alle, en og annen røverhistorie blir det nok, og mye av det vi snakker om gir begrenset mening uansett, så…

… sånn ble det, da får vi bare håpe at det ikke er så lenge til neste gang!

Katten

Han Der Berg

Puskas

, , , , , , , ,

Ingen kommentarer.

Legg igjen en kommentar

Legg igjen beskjed. Vær snill og grei. Epost adressen din vil være privat.